Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/100300
Title: Contribution to study of rennet used in the eleboration of Flor de Guía cheese
Authors: Vega Vega, Liuva Meuris
Director: Sanjuán Velázquez, Esther 
Millán Larriva, Rafael 
Issue Date: 2019
Department: Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentos
Degree: Grado en Veterinaria
URI: http://hdl.handle.net/10553/100300
Appears in Collections:Trabajo final de grado

En el caso de que no encuentre el documento puede ser debido a que el centro o las/os autoras/es no autorizan su publicación. Si tiene verdadero interés en el contenido del mismo, puede dirigirse al director/a o directores/as del trabajo cuyos datos encontrará más arriba.

Show full item record

Page view(s)

21
checked on May 20, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.