|
Ginés, Rafael ; Valdimarsdottir, Tyri; Sveinsdottir, Kolbrun; Thorarensen, Helgi Issued date: 2004 Source: Food Quality and Preference[ISSN 0950-3293],v. 15, p. 177-185 JCR: 1,303 - Q1 SCIE Artículo
|
Claret, Anna; Guerrero, Luis; Aguirre, Enaitz; Rincón Martínez, Laura ; Dolores Hernandez, Ma, et al Issued date: 2012 Source: Food Quality And Preference [ISSN 0950-3293], v. 26 (2), p. 259-266, (Diciembre 2012) SJR: 0,958 - Q1 JCR: 2,43 - Q1 SCIE Artículo
|
Grisolía Santos, José María ; López del Pino, Francisco ; Ortúzar, Juan de Dios Issued date: 2012 Source: Food Quality and Preference [ISSN 0950-3293], v. 25 (1), p. 46-56, (Julio 2012) SJR: 0,958 - Q1 JCR: 2,43 - Q1 SCIE Artículo
|
Cantillo Acosta, Javier Arturo ; Martín Hernández, Juan Carlos ; Román García, Concepción Issued date: 2020 Source: Food Quality and Preference [ISSN 0950-3293], v. 84, 103952, (Septiembre 2020) SJR: 1,135 - Q1 JCR: 5,565 - Q1 SCIE Reseña
|
Cantillo Acosta, Javier ; Martín Hernández, Juan Carlos ; Román García, Concepción Issued date: 2021 Source: Food Quality and Preference [ISSN 0950-3293], v. 88, 104085, (Marzo 2021) SJR: 1,146 - Q1 JCR: 6,345 - Q1 SCIE MIAR ICDS: 11,0 Artículo
|
Zhang, Xian; Grisolía Santos, José María ; Ortúzar, Juan de Dios Issued date: 2025 Source: Food Quality and Preference[ISSN 0950-3293],v. 126, (Mayo 2025) SJR: 1,126 - Q1 JCR: 5,3 - Q1 SCIE MIAR ICDS: 11,0 Artículo
|