Publicaciones

Ginés, Rafael ; Valdimarsdottir, Tyri; Sveinsdottir, Kolbrun; Thorarensen, Helgi
Issued date: 2004
Source: Food Quality and Preference[ISSN 0950-3293],v. 15, p. 177-185
JCR: 1,303
- Q1
SCIE
Artículo
Claret, Anna; Guerrero, Luis; Aguirre, Enaitz; Rincón Martínez, Laura ; Dolores Hernandez, Ma, et al
Issued date: 2012
Source: Food Quality And Preference [ISSN 0950-3293], v. 26 (2), p. 259-266, (Diciembre 2012)
SJR: 0,958
- Q1
JCR: 2,43
- Q1
SCIE
Artículo
Grisolía Santos, José María ; López del Pino, Francisco ; Ortúzar, Juan de Dios
Issued date: 2012
Source: Food Quality and Preference [ISSN 0950-3293], v. 25 (1), p. 46-56, (Julio 2012)
SJR: 0,958
- Q1
JCR: 2,43
- Q1
SCIE
Artículo
Cantillo Acosta, Javier Arturo ; Martín Hernández, Juan Carlos ; Román García, Concepción 
Issued date: 2020
Source: Food Quality and Preference [ISSN 0950-3293], v. 84, 103952, (Septiembre 2020)
SJR: 1,135
- Q1
JCR: 5,565
- Q1
SCIE
Reseña
1-s2.0-S0950329320302214-main.pdf.jpg
Cantillo Acosta, Javier ; Martín Hernández, Juan Carlos ; Román García, Concepción 
Issued date: 2021
Source: Food Quality and Preference [ISSN 0950-3293], v. 88, 104085, (Marzo 2021)
SJR: 1,146
- Q1
JCR: 6,345
- Q1
SCIE
MIAR ICDS: 11,0
Artículo
Zhang, Xian; Grisolía Santos, José María ; Ortúzar, Juan de Dios
Issued date: 2025
Source: Food Quality and Preference[ISSN 0950-3293],v. 126, (Mayo 2025)
SJR: 1,126
- Q1
JCR: 5,3
- Q1
SCIE
MIAR ICDS: 11,0
Artículo