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Name Journal of Food Quality
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2
artículo
By researcher
2
millán larriva, rafael
2
sanjuán velázquez, esther
1
penedo padrón, juan carlos
By affiliation
2
departamento de patología animal, producción animal, bromatología y tecnología de los alimentos
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gir ohapa (higiene y protección alimentaria) grupo de investigación
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Title
Issue Date
Contribution to the quality evaluation and the water activity prediction of La Palma Island honey
Sanjuán Velázquez, Esther
; Estupiñan, S.; Millán Larriva, Rafael
; Castelo, M.; Penedo Padrón, Juan Carlos
, et al
Issued date: 1997
DOI:
10.1111/j.1745-4557.1997.tb00466.x
Source:
Journal of Food Quality [ISSN 0146-9428], v. 20, p. 225-234
JCR:
0,26
-
Q4
SCIE
Artículo
Effect of ripening and type of rennet on the mineral content of Los Pedroches cheese
Sanjuán, Esther
; Saavedra, P.; Millán, R.
; Castelo, M.; Fernández-Salguero, J.
Issued date: 1998
DOI:
10.1111/j.1745-4557.1998.tb00515.x
Source:
Journal of Food Quality[ISSN 0146-9428],v. 21, p. 187-200
JCR:
0,273
-
Q4
SCIE
Artículo