Skip navigation
ESPAÑOL
ENGLISH
Statistics
About accedaCRIS
Help
Login
Menu
Publications
Research
Academic
Theses
Patents
ULPGC Journals
ULPGC Conferences
ULPGC Videos
ULPGC Datasets
Researchers
Organization
Fundings
En todo el portal
Publicaciones Investigación
Publicaciones Académicas
Tesis
Proyectos
Patentes
Personal Investigador
Organización
Revistas
Name Aquaculture
View Statistics
Email Alert
RSS Feed
Detalles
Publicaciones
Publicaciones
Show/Hide filters
Type
1
artículo
By researcher
1
izquierdo lópez, maría soledad
1
montero vítores, daniel
1
robaina robaina, lidia esther
1
zamorano serrano, maría jesús
By affiliation
1
departamento de morfología
1
gir grupo de investigación en acuicultura
1
gir iusa-onehealth 3: histología y patología veterinaria y forense (terrestre y marina)
1
iu de investigación en acuicultura sostenible y ec
Close filters
Refined By:
Structure:
departamento de patología animal, producción animal, bromatología y tecnología de los alimentos
Structure:
departamento de biología
Structure:
iu de sanidad animal y seguridad alimentaria
Researcher:
caballero cansino, maría josé
Researcher:
torrecillas burriel, silvia
Show/Hide filters
Select All
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
CSV
Excel
Send via email
Title
Issue Date
Effect of fishmeal and fish oil replacement by vegetable meals and oils on gut health of European sea bass (Dicentrarchus labrax)
Torrecillas Burriel,Silvia
; Mompel, D.; Caballero, M. J.
; Montero, D.
; Merrifield, D., et al
Issued date: 2017
DOI:
10.1016/j.aquaculture.2016.11.005
Source:
Aquaculture [ISSN 0044-8486], v. 468, p. 386-398
SJR:
1,152
-
Q1
JCR:
2,71
-
Q1
SCIE
Artículo