Browsing by Author Ribas, L.

Jump to a point in the index:
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)TypePreview
1993Changing patterns of fat consumption in SpainSerra-Majem, L. ; Ribas, L.; Lloveras, G.; Salleras, L.Actas de congresos
1994Comparison of 2 methods of evaluation of food and nutrient intake: 24-hour recall and semiquantitative frequency questionnaireSerra Majem, L. ; Morales, D.; Domingo, C.; Caubet, E.; Ribas, L., et alArtículo
1994Criterios generales de elaboración y utilización de tablas y sistemas de datos de composición de los alimentosFarran Codina, A.; Boatella Riera, J.; Serra Majem, L. ; Ribas, L.; Rafecas Martínez, M., et alReseña
1994Nutritional and food counselingSerra Majem, L. ; Ribas, L.; Castell, C.; Arija, V.; Lloveras, G., et alReseña
1996Coffee drinking and blood cholesterol: a relationship or a confusion?García-Closas, R.; Ribas, L.; Serra-Majem, L. Comentario
1996The consumption of coffee and cholesterolemia: Relationship or confusion?García Closas, R.; Ribas, L.; Serra-Majem, Lluis Comentario
1997Determinants of the nutritional status of vitamin E in a nonsmoking Mediterranean population. Analysis of the effect of vitamin E intake, alcohol consumption and body mass index on the serum alpha-tocopherol concentrationGascón-Vila, P.; Garcia-Closas, R.; Serra-Majem, L. ; Pastor, M. C.; Ribas, L., et alArtículo
1998Situación actual de la endemia de bocio y del consumo de yodo en la población del Pirineo y de la comarca del Segrià de LleidaSerna Arnaiz, M. C.; Serra Majem, Luis ; Gascó Eguiluz, E.; Muñoz Márquez, J.; Ribas, L., et alArtículo
1998Estudio SUVIMAX (Francia): el papel de los antioxidantes en la prevención del cáncer y la enfermedad cardiovascularMartínez, Clotilde Vázquez; Galán, Pilar; Preziosi, Paul; Ribas, L.; Serra Majem, Luis , et alArtículoDialnet-EstudioSUVIMAXFrancia-5275098.pdf.jpg
1999Fuentes Alimentarias de Vitaminas A, C, E y Beta-caroteno en una Población adulta MediterráneaGascón-Vila, P.; Ribas, L.; García-Closas, R.; Farrán Codina, A.; Serra-Majem, L. Artículo
1999Population attitudes towards changing dietary habits and reliance on general practitioners in SpainSerra-Majem, L. L. ; Calvo, J. R.; Male, M. L.; Ribas, L.; Lainez, P.Actas de congresos
2000Dietary patterns in six European populations: Results from EURALIM, a collaborative European data harmonization and information campaignBeer-Borst, S.; Hereberg, S.; Morabia, A.; Bernstein, M. S.; Galan, P., et alArtículo
2000Obesity and other health determinants across europe: The EURALIM projectBeer-Borst, S.; McCrum, E.; Panico, S.; Pannozzo, F.; Preziosi, P., et alArtículo
2001Influence of sociodemographic factors in the prevalence of obesity in Spain. The SEEDO'97 studyAranceta, J.; Perez-Rodrigo, C.; Serra-Majem, L. ; Ribas, L.; Quiles-Izquierdo, J., et alArtículo
2003Comparative analysis of nutrition data from national, household, and individual levels: Results from a WHO-CINDI collaborative project in Canada, Finland, Poland, and SpainSerra-Majem, L. ; MacLean, D.; Ribas, L.; Brulé, D.; Sekula, W., et alArtículo
2003Sociodemographic and lifestyle determinants of food patterns in Spanish children and adolescents: the enKid studyAranceta, J.; Pérez-Rodrigo, C.; Ribas, L.; Serra Majem, Lluis Actas de congresos
2003Food preferences of Spanish children and young people: the enKid studyPérez-Rodrigo, C; Ribas, L.; Serra-Majem, Lluis ; Aranceta, J.Actas de congresos
2003Mediterranean diet and health: Is all the secret in olive oil?Serra-Majem, L. ; Ngo De La Cruz, J.; Ribas, L.; Salleras, L.Actas de congresos
2003Olive oil and the Mediterranean diet: Beyond the rhetoricSerra-Majem, Lluis ; Tur, J. A.; Ngo de la Cruz, J.; Ribas, L.Actas de congresosOlive_oil_Mediterranean.pdf.jpg
2003Cyclamate intake and cylohexylamine excretion are not related to male fertility in humansSerra-Majem, L. ; Bassas, L.; García-Glosas, R.; Ribas, L.; Inglés, C., et alArtículo