Browsing by Author

Jump to a point in the index:
Showing results 21 to 40 of 50 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Blue pigment in fresh cheese produced by Pseudomonas fluorescensCarrascosa, Conrado ; Millán, Rafael ; Jaber, Jose Raduán ; Lupiola, Pablo ; del Rosario-Quintana, Cristóbal; Mauricio, Cristina; Sanjuán, Esther 
2015Computed tomographic imaging of the brain of normal neonatal foalsCabrera, L.; Arencibia, A. ; Rizkallal, C.; Blanco, D.; Farray, D.; Díaz-Bertrana, M. L.; Carrascosa, C. ; Jaber, J. R. 
2015Mobile artisanal cheese vending in small street markets of Gran CanariaSánchez, Maria; Lugo, Dácil; Millán Larriva, Rafael ; Verdú, Abel; Raposo, António; Sanjuán Velázquez, Esther ; Carrascosa Iruzubieta, Conrado Javier Mobile_artisana_cheese _vending.pdf.jpg
2015Implantación del sistema de autocontrol en microestablecimientos de restauración colectiva : recepción de alimentosGallardo Hernández, José Luis0724888_00000_0000.pdf.jpg
2016Aportaciones al uso de las TIC en asignaturas universitarias descriptivas y prácticas: metodología y resultadosVerdú Santana, Abel; Millán de Larriva, Rafael ; Millán de Larriva, Rafael ; Carrascosa Iruzubieta, Conrado 0730076_00000_0025.pdf.jpg
2016Puffer fish and its consumption: To eat or not to eat?Panão, Inês; Carrascosa, Conrado ; Raduán Jaber, J. ; Raposo, António
2016Empleo de Kahoot como herramienta de gamificación en la docencia universitariaJaber, José Raduan ; Arencibia Espinosa, Alberto ; Carrascosa Iruzubieta, Conrado ; Ramírez, Ana S. ; Rodriguez-Ponce, Eligia ; Melián, Carlos ; Castro Alonso, Pedro Luis ; Farray, David0730076_00000_0032.pdf.jpg
2016Vending machine foods: Evaluation of nutritional compositionRaposo, A.; Carrascosa, C. ; Pérez, E.; Tavares, A.; Sanjuán, E. ; Saavedra, P.; Millán, R. 
2016Identification of the risk factors associated with cheese production to implement the hazard analysis and critical control points (HACCP) system on cheese farmsCarrascosa, Conrado ; Millán, Rafael ; Saavedra Santana, Pedro ; Jaber, José Raduán ; Raposo, António; Sanjuán, Esther Identification_of_the_risk.pdf.jpg
2016Microbial growth models in gilthead sea bream (Sparus aurata) stored in iceCarrascosa, Conrado ; Saavedra-Santana, Pedro ; Millán, Rafael ; Jaber, José Raduán ; Montenegro, Tania; Raposo, António; Sanjuán, Esther 
2017Aprovechando las TIC para optimizar el desarrollo de los TFG: metodología y resultados en VeterinariaVerdú Santana, Abel; Millán Larriva, Rafael ; Carrascosa Iruzubieta, Conrado ; Negro Quintana, Hitatí; Sanjuán Velázquez, Esther 0742000_00000_0009.pdf.jpg
2017Allergen management as a key issue in food safetyRaposo, António; Pérez, Esteban; de Faria, Catarina Tinoco; Carrascosa, Conrado 
2017Influence of different cooking methods on the concentration of glucosinolates and vitamin C in BroccoliSoares, Ana; Carrascosa Iruzubieta, Conrado ; Raposo, António José de Almeida Simões
2017Food spoilage by pseudomonas spp.-An overviewRaposo, António ; Pérez, Esteban ; Tinoco de Faria, Catarina; Ferrús, María Antonia; Carrascosa, Conrado 
2017Sistemas de seguridad alimentaria en queserías artesanalesCarrascosa, C. ; Millán, R. ; Verdú Santana, Abel; Sanjuán, E. 
2017Eficacia docente del empleo de soporte informático interactivo para el autoaprendizaje en prácticas de aula de Seguridad AlimentariaVerdú Santana, Abel; Millán, Rafael ; Carrascosa, C. ; Sanjuán, E. Eficacia_docente_empleo.pdf.jpg
20183-D computed tomography reconstruction: Another tool to teach anatomy in the veterinary collegesJaber, J. R. ; Carrascosa, C. ; Arencibia, A. ; Corbera, J. A. ; Ramirez, A. S. ; Melian, C. 3_D_computed_tomography.pdf.jpg
2018Is the use of supermarket trolleys microbiologically safe? Study of microbiological contaminationCarrascosa Iruzubieta, Conrado Javier ; Sanjuán Velázquez, Esther ; Millán Larriva, Rafael ; Martín, Sara; Saavedra, Pedro; Raposo, António; del Rosario-Quintana, Cristóbal; Jáber Mohamad, José Raduán Use_supermarket_trolleys.pdf.jpg
2018Degree of implementation and satisfaction in food companies with the International Food Standards (IFS) and British Retail Consortium (BRC) certifications on the Canary IslandsFontaine, Acoraida; Raposo, António; Millán Larriva, Rafael ; Sanjuán Velázquez, Esther ; Carrascosa Iruzubieta, Conrado Javier Degree_implementation_satisfaction.pdf.jpg
2018Studying the compliance of the labelling in different types of farm fresh eggs for human consumption marketed in Gran Canaria (Spain) – An egg labelling proposition for those produced in Canary IslandsLópez, Melissa; Carrascosa Iruzubieta, Conrado Javier ; Millán Larriva, Rafael ; Hitatí Negro, Graciela; Raposo, António; Sanjuán Velázquez, Esther Studying_compliance_labelling.pdf.jpg