Identificador persistente para citar o vincular este elemento:
http://hdl.handle.net/10553/23288
Título: | Fatty acid profile of neutral and polar lipid fraction of wild eggs and hatchlings from wild and captive reared broodstock of Octopus vulgaris | Autores/as: | Estefanell, J. Mesa-Rodríguez, Antonio Ramírez Bordón, Manuel Besay La Barbera, Antonio Socorro Cruz, Juan Antonio Hernandez-Cruz, C.M Izquierdo, Marisol |
Clasificación UNESCO: | 2401 Biología animal (zoología) 310502 Piscicultura |
Palabras clave: | Fatty acids Neutral and polar lipids Octopus vulgaris Hatchlings Eggs, et al. |
Fecha de publicación: | 2017 | Publicación seriada: | Frontiers in Physiology | Resumen: | The culture of Octopus vulgaris is constrained by unsolved problems in paralarvae rearing, mainly associated to the unknown nutritional requirements of this species in early stages. In this article we studied the fatty acid profile (total, neutral, and polar lipid fractions) in wild eggs and wild hatchlings, collected in Gran Canaria (SW) (Spain) with artificial dens, in comparison to hatchlings obtained in captivity from broodstock fed on trash fish species. | URI: | http://hdl.handle.net/10553/23288 | ISSN: | 1664-042X | DOI: | 10.3389/fphys.2017.00453 | Fuente: | Frontiers in Physiology [1664-042X], v. 8, article number 453 | Derechos: | by-nc-nd |
Colección: | Artículos |
Citas SCOPUSTM
10
actualizado el 17-nov-2024
Citas de WEB OF SCIENCETM
Citations
8
actualizado el 25-feb-2024
Visitas
110
actualizado el 27-ene-2024
Descargas
140
actualizado el 27-ene-2024
Google ScholarTM
Verifica
Altmetric
Comparte
Exporta metadatos
Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.