Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/23288
Título: Fatty acid profile of neutral and polar lipid fraction of wild eggs and hatchlings from wild and captive reared broodstock of Octopus vulgaris
Autores/as: Estefanell, J.
Mesa-Rodríguez, Antonio
Ramírez Bordón, Manuel Besay
La Barbera, Antonio
Socorro Cruz, Juan Antonio
Hernandez-Cruz, C.M 
Izquierdo, Marisol 
Clasificación UNESCO: 2401 Biología animal (zoología)
310502 Piscicultura
Palabras clave: Fatty acids
Neutral and polar lipids
Octopus vulgaris
Hatchlings
Eggs, et al.
Fecha de publicación: 2017
Publicación seriada: Frontiers in Physiology 
Resumen: The culture of Octopus vulgaris is constrained by unsolved problems in paralarvae rearing, mainly associated to the unknown nutritional requirements of this species in early stages. In this article we studied the fatty acid profile (total, neutral, and polar lipid fractions) in wild eggs and wild hatchlings, collected in Gran Canaria (SW) (Spain) with artificial dens, in comparison to hatchlings obtained in captivity from broodstock fed on trash fish species.
URI: http://hdl.handle.net/10553/23288
ISSN: 1664-042X
DOI: 10.3389/fphys.2017.00453
Fuente: Frontiers in Physiology [1664-042X], v. 8, article number 453
Derechos: by-nc-nd
Colección:Artículos
miniatura
Adobe PDF (410,09 kB)
Vista completa

Citas SCOPUSTM   

10
actualizado el 17-nov-2024

Citas de WEB OF SCIENCETM
Citations

8
actualizado el 25-feb-2024

Visitas

110
actualizado el 27-ene-2024

Descargas

140
actualizado el 27-ene-2024

Google ScholarTM

Verifica

Altmetric


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.