Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/98356
Title: Study of the labelling of the cheeses of artisanal elaboration and cheeses of industrial elaboration of the island of Gran Canaria
Authors: Fabelo Martín, María De Los Ángeles
Director: Ramírez Olivares, Natividad Del Carmen 
Issue Date: 2019
Department: Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentos
Degree: Grado en Veterinaria
URI: http://hdl.handle.net/10553/98356
Appears in Collections:Trabajo final de grado

En el caso de que no encuentre el documento puede ser debido a que el centro o las/os autoras/es no autorizan su publicación. Si tiene verdadero interés en el contenido del mismo, puede dirigirse al director/a o directores/as del trabajo cuyos datos encontrará más arriba.

Show full item record

Page view(s)

34
checked on Feb 3, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.