Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/57444
Title: Actividad del agua en zumos de frutas: manzana, uva y naranja
Authors: Alcalá, M.
Millán de Larriva, Rafael 
Gómez, R.
Castelo, M.
Sanjuán Velázquez, Esther 
Cardona, A.
UNESCO Clasification: 330914 Elaboración de alimentos
Keywords: Zumos de fruta
Agua
Issue Date: 1993
Journal: Alimentación, equipos y tecnología
URI: http://hdl.handle.net/10553/57444
ISSN: 0212-1689
Source: Alimentación, equipos y tecnología [ISSN 0212-1689], v. 12 (8), p. 89-92
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=88706
Appears in Collections:Artículos
Show full item record

Page view(s)

250
checked on May 17, 2021

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.