Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/57214
Title: Evaluación de la calidad sensorial de mieles artesanas de Gran Canaria
Authors: González Cortés, M. A.
Millán de Larriva, Rafael 
Estupiñán, Silvia
Sanjuán Velázquez, Esther
UNESCO Clasification: 310401 Apicultura
Keywords: Miel
Calidad sensorial
Gran Canaria
Issue Date: 1999
Journal: Alimentaria 
URI: http://hdl.handle.net/10553/57214
ISSN: 0300-5755
Source: Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos [ISSN 0300-5755] (306), p. 87-92
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=133565
Appears in Collections:Artículos
Show full item record

Page view(s)

28
checked on May 3, 2021

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.