Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/56516
Title: Análisis microbiológico de un producto de confitería: caramelos duros
Authors: Acosta Arbelo, Félix 
Rodríguez López, Luis Alfonso
Gallego, A. R.
Conde Vendrell, Marta
UNESCO Clasification: 330990 Microbiología de alimentos
Keywords: Microbiología
Alimentos
Productos de confitería
Issue Date: 2000
Journal: Alimentaria 
URI: http://hdl.handle.net/10553/56516
ISSN: 0300-5755
Source: Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos [ISSN 0300-5755] (311), p. 121-124
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=133649
Appears in Collections:Artículos
Show full item record

Page view(s)

218
checked on Jul 24, 2021

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.