Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/56515
Title: Análisis microbiológico de productos de confitería: turrones y mazapanes
Authors: Clemente Janeiro De Assunçao, Patricia A. 
Acosta Arbelo, Félix 
Sieiro Gallardo, Carmen María
Rodríguez López, Luis Alfonso
García Pérez, F. J.
Conde Vendrell, Marta
UNESCO Clasification: 330990 Microbiología de alimentos
Keywords: Microbiología
Alimentos
Productos de confitería
Issue Date: 2000
Journal: Alimentaria 
URI: http://hdl.handle.net/10553/56515
ISSN: 0300-5755
Source: Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos [ISSN 0300-5755] (312), p. 101-104
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=133673
Appears in Collections:Artículos
Show full item record

Page view(s)

48
checked on May 8, 2021

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.