Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/25612
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorAfonso López, Juan Manuel-
dc.contributor.advisorManchado Campaña, Manuel-
dc.contributor.authorElalfy Elkholy, Islam Said-
dc.date.accessioned2018-02-18T03:31:33Z
dc.date.accessioned2018-06-06T07:51:54Z-
dc.date.available2018-02-18T03:31:33Z
dc.date.available2018-06-06T07:51:54Z-
dc.date.issued2016en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/25612
dc.descriptionPrograma de doctorado en Acuicultura: Producción Controlada de Animales Acuáticosen_US
dc.description.abstractGilthead sea bream (Sparus aurata L.) is one of the most important species in the Mediterranean aquaculture. In the last quinquennium, implementation of genetic improvement programs has drawn the attention of gilthead sea bream producers to maintain a sustained growth in a competitive way. Although the organization of the industrial production based on genetic criteria increases the production costs, and at the beginning shows low genetic progress rate in short term, the genetic improvements provide a tool for a continuous, cumulative and permanent growth in the industry.en_US
dc.description.abstractLa dorada (Sparus aurata L.), es una de las especies más importantes de la acuicultura Mediterránea. En el último quinquenio, la implementación de programas de mejora genética ha atraído la atención de productores al objeto de contribuir al crecimiento sostenible y competitivo de las empresas. La implementación de programas de mejora genética en dorada introduce costes a través de la racionalización de la producción, a la vez que muestra poco progreso a corto plazo, pero sin embargo es sabido que se trata de una herramienta que tiene beneficios continuos, acumulativos y permanentes para la industria.en_US
dc.formatapplication/pdfes
dc.languageengen_US
dc.rightsby-nc-ndes
dc.subject251092 Acuicultura marinaen_US
dc.subject.otherPecesen_US
dc.subject.otherDoradaen_US
dc.subject.otherCría y explotaciónen_US
dc.subject.otherAcuiculturaen_US
dc.titleStudy of the second generation of gilthead sea bream (Sparus aurata L.) within the genetic improvement program Progensa for commercial interest traits and implementation of new industrial enabling technologies under culture conditionsen_US
dc.title.alternativeEstudio de la segunda generación de dorada (Sparus aurata L.) del programa de mejora genética Progensa para caracteres de interés comercial e implementación de nuevas tecnologías facilitadoras bajo condiciones industriales de cultivoen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/doctoralThesisen_US
dc.typeThesisen_US
dc.compliance.driver1es
dc.contributor.centroIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ecen_US
dc.identifier.absysnet741057es
dc.investigacionCienciasen_US
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.type2Tesis doctoralen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.ulpgcen_US
item.fulltextCon texto completo-
item.grantfulltextopen-
crisitem.advisor.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.advisor.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.advisor.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.advisor.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
Appears in Collections:Tesis doctoral
Thumbnail
Adobe PDF (4,07 MB)
Show simple item record

Page view(s)

94
checked on May 21, 2022

Download(s)

176
checked on May 21, 2022

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.