Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/19899
Title: Instituto de formación gastronómica: Paseo de San José, Las Palmas de Gran Canaria
Authors: Acosta Hernández, Alberto
Director: Sosa Díaz-Saavedra, José A. 
Ventura Rodríguez, Hugo 
Rodríguez Guerra, José Miguel 
Solís Robaina, Francisco Javier 
UNESCO Clasification: 620101 Diseño arquitectónico
Issue Date: 2016
Abstract: El proyecto se desarrolla en la Vega de San José en Las Palmas de Gran Canaria. Es un centro de formación gastronómica semienterrado en la ladera existente coronado por una pieza sobre el paseo.
URI: http://hdl.handle.net/10553/19899
Rights: by-nc-nd
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Thumbnail
Adobe PDF (48,6 MB)
Show full item record

Page view(s)

9
checked on Feb 21, 2021

Download(s)

19
checked on Feb 21, 2021

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.