Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/116833
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorArmas Ramos, Honorioen_US
dc.contributor.authorFariña Espinosa, J.en_US
dc.contributor.authorOrtigosa del Castillo, Luisen_US
dc.contributor.authorPeña Quintana, Luisen_US
dc.contributor.authorOliva Martín, A.en_US
dc.date.accessioned2021-07-02T13:44:45Z-
dc.date.accessioned2022-07-12T16:50:01Z-
dc.date.available2021-07-02T13:44:45Z-
dc.date.available2022-07-12T16:50:01Z-
dc.date.issued1992en_US
dc.identifier.issn0212-0496en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/116833-
dc.languagespaen_US
dc.relation.ispartofPremios nutrición infantilen_US
dc.sourcePremios Nutrición Infantil 1991 [ISSN 0212-0496], p. 247-265en_US
dc.subject32 Ciencias médicasen_US
dc.subject320503 Gastroenterologíaen_US
dc.subject320110 Pediatríaen_US
dc.subject.otherIntestinoen_US
dc.subject.otherNeonatoen_US
dc.titlePermeabilidad intestinal en niños celíacos valorada mediante polímeros de polietilenglicol (PEG400)en_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.contributor.orcid0000-001-6052-5894-
dc.contributor.authorscopusid6603266503-
dc.description.lastpage265en_US
dc.description.firstpage247en_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Artículoen_US
dc.identifier.external0212-0496-
dc.description.numberofpages9en_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-MEDen_US
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.author.deptGIR IUIBS: Nutrición-
crisitem.author.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.deptDepartamento de Ciencias Clínicas-
crisitem.author.orcid0000-0001-6052-5894-
crisitem.author.parentorgIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.fullNamePeña Quintana, Luis-
Appears in Collections:Artículos
Show simple item record

Page view(s)

60
checked on May 25, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.