Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/112755
Title: Fast food’ o ‘real food’: neologismos y anglicismos en la gastronomía actual
Authors: Luján García, Carmen Isabel 
UNESCO Clasification: 5701 Lingüística aplicada
570113 Lingüística aplicada a la traducción e interpretación
Keywords: Lenguaje
Inglés
Idioma
Gastronomía
Anglicismos, et al
Issue Date: 2021
Journal: The conversation 
URI: http://hdl.handle.net/10553/112755
ISSN: 2201-5639
Source: The Conversation [ISSN 2201-5639], 18 noviembre 2021
URL: https://theconversation.com/fast-food-o-real-food-neologismos-y-anglicismos-en-la-gastronomia-actual-171314
Appears in Collections:Artículos
Adobe PDF (1,36 MB)
Show full item record

Page view(s)

58
checked on Sep 24, 2022

Download(s)

72
checked on Sep 24, 2022

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.