Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/104509
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.advisorEspinosa García San Román, Jaime-
dc.contributor.advisorRodríguez Ventura, Myriam-
dc.contributor.authorRahím Vega, Jesús Abdel-
dc.date.accessioned2021-03-11T01:04:26Z-
dc.date.available2021-03-11T01:04:26Z-
dc.date.issued2020en_US
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/104509-
dc.description.abstractThere is a lot of research on feed for production rabbits but there are not enough recommendations and studies on the needs, the feeding, and the pet rabbit feeds. With the multitude of choice of rabbit dry foods available, it is useful to know the difference between them and the current recommendations. The present work divides in two different parts. The first part consit in a bibliography revision about maintenance nutritional requeriments of adult pet rabbit, including crude fibre, carbohydrates, crude protein, crude fat, macrominerals and trace minerals. The second part consist in the analysis of nineteen pelleted pet rabbit feeds, available in Spain; it is discuss about the ingredients, the nutritional analysis and if the feeds meet or not the nutritional requeriments.en_US
dc.languageengen_US
dc.subject310406 Nutriciónen_US
dc.titleComparative analysis on nutritional composition of commercial pet rabbit food.en_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US
dc.typeBachelorThesisen_US
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentosen_US
dc.contributor.facultadFacultad de Veterinariaen_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Trabajo final de gradoen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.matriculaTFT-58465es
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinariaes
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.advisor.deptGIR IUIBS: Nutrición-
crisitem.advisor.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
Colección:Trabajo final de grado
Vista resumida

Visitas

34
actualizado el 03-feb-2024

Google ScholarTM

Verifica


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.