Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/103525
Title: Comparison of egg quality between the Canarian free-range Hen and the commercial Hen
Authors: Godoy Pérez, Patricia María
Director: Sanjuán Velázquez, Esther 
Rodríguez Ventura, Myriam 
Issue Date: 2020
Department: Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentos
Degree: Grado en Veterinaria
URI: http://hdl.handle.net/10553/103525
Appears in Collections:Trabajo final de grado

En el caso de que no encuentre el documento puede ser debido a que el centro o las/os autoras/es no autorizan su publicación. Si tiene verdadero interés en el contenido del mismo, puede dirigirse al director/a o directores/as del trabajo cuyos datos encontrará más arriba.

Show full item record

Page view(s)

25
checked on Jul 9, 2022

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.