Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/101173
Título: Microorganisms of importance in public health in goat milk in Gran Canaria
Autores/as: Sánchez Sánchez, Gloria
Director/a : López González, Adassa María 
Molina Rivero, Crispiniano
Clasificación UNESCO: 310907 Patología
310101 Productos lácteos
310407 Ovinos
Palabras clave: goat
raw milk
Pathogenic microorganisms
Gran Canaria
Artisan cheeses
Fecha de publicación: 2019
Resumen: To determine if there is a significant difference between the north and south of Gran Canaria with respect to microbiological quality and its composition in raw goat milk and cheese made with raw milk, 8 artisanal cheese factories in the north area and 9 cheese factories in the South have been selected for this study. Cheese samples were taken, being observed in 2 cheese factories of the selected, pathogens that the law prohibits from reaching the consumer. In addition, samples of raw milk were taken and once analyzed, a statistic was made where significant data (p <0.01) were obtained in the parameters of germ colony, somatic cells and fat.
Departamento: Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos
Facultad: Facultad de Veterinaria
Titulación: Grado en Veterinaria
URI: http://hdl.handle.net/10553/101173
Colección:Trabajo final de grado

En el caso de que no encuentre el documento puede ser debido a que el centro o las/os autoras/es no autorizan su publicación. Si tiene verdadero interés en el contenido del mismo, puede dirigirse al director/a o directores/as del trabajo cuyos datos encontrará más arriba.

Vista completa

Google ScholarTM

Verifica


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.