Results 1-14 of 14 (Search time: 0.012 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)Type
12020Have you ever eaten an ear? Sensory characterization and physical properties of abalone Haliotis tuberculata reared under different conditionsBurgos Sosa, Patricia ValentinaTrabajo final de grado
22020Health effect of the inclusion of natural choline in feed for Sparus Aurata through biochemical, histological analysis and evaluation of productive yields during fatteningReyes Molina, EstherTrabajo final de grado
32020Settlement substrates effects on larval metamorphosis induction and juveniles grow out performances according to diet and production systems for Haliotis tuberculata coccineaMarrero Sánchez, Nuria EstherTrabajo final de máster
42019Effects of dietary hydroxyproline supplementation on growth performance and flesh quality in European sea bass (Dicentrarchus labrax)Rodríguez Sánchez, MinervaTrabajo final de grado
52019Differences in proximal and fatty acid profiles, texture and colour between wild and farmed amberjack (Seriola dumerili)Ramírez López, AméricaTrabajo final de grado
62019Effect of two Selenium sources inclusion in finishing diets on fillet quality of gilthead seabream (Sparus aurata)Rajchenberg González, GabrielTrabajo final de grado
72018Effects of dietary hidroxiproline supplementation on collagen distribution and muscle structure in European sea bass (Dicentrarchus labrax)Ruano Rodríguez, Paula Del CarmenTrabajo final de grado
82016Efecto de la inclusión de harinas de mar (diadema antillarum) en dietas comerciales para lubina (dicentrarchus labrax)Lugo Garrido, SaúlTrabajo final de máster
92016Efecto de la inclusión de hydroxiprolina en dietas de finalización para lubina ("Dicentrarchus labrax") sobre el crecimiento y la calidad del filetePlasencia Pasán, SergioTrabajo final de máster0728277_00000_0000.pdf.jpg
102012Evaluación De La Vida Útil Comparada De Dorada Y Lubina De AcuiculturaPérez Herrera, Luis DanielTrabajo final de máster
112012Efecto del aturdimiento y desangrado sobre el bienestar y la calidad en lubina (Dicentrarchus labrax)González De La Fe, AlbertoTrabajo final de másterTesinafinal.pdf.jpg
122012Evaluación de la disponibilidad de fuentes alternativas de harinas y aceites para acuicultura en Argelia, y efecto de la sustitución en la calidad y conservación del fileteBourtima Bourtima, MohamedTrabajo final de máster
132001Guía de análisis de peligros y puntos de control crítico (APPCC) en el cultivo de dorada (Sparus aurata) y Lubina (Dicentrarchus labrax) en CanariasVervaet, SofieTrabajo final de máster0240852_00000_0000.pdf.jpg
141999Posibilidades de mejora del método de sacrificio en dorada (Sparus aurata) a escala industrialUrbieta Soria, Francisco JavierTrabajo final de máster0183763_00000_0000.pdf.jpg