Publicaciones

Rodellar, S.; Fontcuberta, M.; Arques, J. F.; Calderon, J.; Ribas Barba, L., et al.
Fecha de publicación: 2010
Localización: Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment [ISSN 1944-0049],v. 27, p. 29-35
JCR: 2,23
- Q1
SCIE
Artículo
de Neve, M.; Sioen, I.; Boon, P. E.; Arganini, C.; Moschandreas, J., et al.
Fecha de publicación: 2010
Localización: Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment[ISSN 1944-0049],v. 27, p. 1639-1651
JCR: 2,23
- Q1
SCIE
Artículo
Boona, P.E.; Te Biesebeeka, J.D.; Sioenb, I; Huybrechts, I.; Moschandreas, Joanna, et al.
Fecha de publicación: 2012
Localización: Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment[ISSN 1944-0049],v. 29, p. 1701-1715
SJR: 0,907
- Q1
JCR: 2,22
- Q2
SCIE
Artículo
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