Publicaciones

Ripoll, Guillermo; Alcalde, María J.; Córdoba, María G.; Casquete, Rocío; Argüello, Anastasio , et al
Issued date: 2019
Source: Foods [ISSN 2304-8158], v. 8 (11), 589
SJR: 0,661
- Q2
SCIE
Artículo
Influence_Use_Milk.pdf.jpg
Gimeno-Monforte, Sandra; Montesdeoca-Esponda, Sarah ; Sosa-Ferrera, Zoraida ; Santana-Rodríguez, José Juan ; Castro González, Óscar Ignacio De , et al
Issued date: 2020
Source: Foods [ISSN 2304-8158], v. 9(12), 1827 (Diciembre 2020)
SJR: 0,774
- Q1
JCR: 4,35
- Q2
SCIE
Artículo
foods-09-01827.pdf.jpg
Ripoll, Guillermo; Alcalde, María Jesús; Argüello Henríquez, Anastasio ; Córdoba, María De Guía; Panea, Begoña
Issued date: 2020
Source: Foods [ISSN 2304-8158], v. 9 (4), (Abril 2020)
SJR: 0,774
- Q1
JCR: 4,35
- Q2
SCIE
Artículo
Guedes Alonso, Rayco ; Sosa Ferrera, María Zoraida ; Santana Rodríguez, José Juan ; Kabir, Abuzar; Furton, Kenneth G.
Issued date: 2021
Source: Foods [ISSN 2304-8158], v. 10 (2), 343 (Febrero 2021)
SJR: 0,726
- Q1
JCR: 5,561
- Q1
SCIE
MIAR ICDS: 10,5
Artículo
foods-10-00343.pdf.jpg
Cantillo Acosta, Javier Arturo ; Martín Hernández, Juan Carlos ; Román García, Concepción 
Issued date: 2021
Source: Foods [EISSN 2304-8158], v. 10 (1), 90, (Enero 2021)
SJR: 0,726
- Q1
JCR: 5,561
- Q1
SCIE
MIAR ICDS: 10,5
Artículo
foods-10-00090-v2.pdf.jpg
Cupertino, Alessandra Fabrino; Maynard, Dayanne da Costa; de Queiroz, Fabiana Lopes Nalon; Zandonadi, Renata Puppin; Ginani, Verônica Cortez, et al
Issued date: 2021
Source: Foods [EISSN 2304-8158], v. 10 (2), 374, (Febrero 2021)
SJR: 0,726
- Q1
JCR: 5,561
- Q1
SCIE
MIAR ICDS: 10,5
Artículo
foods-10-00374.pdf.jpg
Golpour, Iman; Ferrao, Ana Cristina; Goncalves, Fernando; Correia, Paula M. R.; Blanco-Marigorta, A. M , et al
Issued date: 2021
Source: Foods [ISSN 2304-8158], v. 10 (9), 2228
SJR: 0,726
- Q1
JCR: 5,561
- Q1
SCIE
MIAR ICDS: 10,5
Artículo
Hernáez, Álvaro; Lassale, Camille; Castro-Barquero, Sara; Babio, Nancy; Ros, Emilio, et al
Issued date: 2021
Source: Foods [EISSN 2304-8158],v. 10 (6), (Junio 2021)
SJR: 0,726
- Q1
JCR: 5,561
- Q1
SCIE
MIAR ICDS: 10,5
Artículo
Mediterranean_Diet_White.pdf.jpg
Alfheeaid, Hani A.; Raheem, Dele; Ahmed, Faiyaz; Alhodieb, Fahad S.; Alsharari, Zayed D., et al
Issued date: 2022
Source: Foods [EISSN 2304-8158], v. 11 (21), (Noviembre 2022)
SJR: 0,771
- Q1
JCR: 5,2
- Q1
SCIE
MIAR ICDS: 10,5
Artículo
Vasilescu, Corina; Paul, Cristina; Marc, Simona; Hulka, Iosif ; Péter, Francisc
Issued date: 2022
Source: Foods [ISSN 2304-8158], v. 11 (16), 2485, (Julio 2022)
SJR: 0,771
- Q1
JCR: 5,2
- Q1
SCIE
MIAR ICDS: 10,5
Artículo
Ayaviri-Nina, Víctor Dante; Jaramillo-Quinzo, Nataly Sthefania; Quispe-Fernández, Gabith Miriam; Mahmud, Ilias; Alasqah, Ibrahim, et al
Issued date: 2022
Source: Foods [EISSN 2304-8158], v. 11 (18), (Septiembre 2022)
SJR: 0,771
- Q1
JCR: 5,2
- Q1
SCIE
MIAR ICDS: 10,5
Artículo
De Figueiredo Saraiva, Ariana Maria ; Carrascosa Iruzubieta, Conrado Javier ; Ramos, Fernando; Raheem, Dele; Pedreiro, Sónia, et al
Issued date: 2023
Source: Foods [EISSN 2304-8158], v. 12 (10), (Mayo 2023)
SJR: 0,87
- Q1
JCR: 5,2
- Q1
SCIE
MIAR ICDS: 10,5
Artículo
González Weller, Dailos; Paz Montelongo, Soraya; Bethencourt Barbuzano, Elena; Niebla Canelo, Daniel; Alejandro Vega, Samuel, et al
Issued date: 2023
Source: Foods[EISSN 2304-8158],v. 12 (11), (Junio 2023)
SJR: 0,87
- Q1
JCR: 5,2
- Q1
SCIE
MIAR ICDS: 10,5
Artículo
Lozano Bilbao, Enrique ; Delgado-Suárez, Indira; Paz-Montelongo, Soraya; Hardisson, Arturo; Pascual-Fernández, José J., et al
Issued date: 2023
Source: Foods [EISSN 2304-8158], v. 12 (7), 1438, (Abril 2023)
SJR: 0,87
- Q1
JCR: 5,2
- Q1
SCIE
MIAR ICDS: 10,5
Artículo
Sommo, Maximiliano; de Aguiar, Lorena Andrade; Raposo, Antonio; Saraiva, Ariana ; Teixeira-Lemos, Edite, et al
Issued date: 2024
Source: Foods [ISSN 2304-8158], v. 13 (3), (Febrero 2024)
SJR: 0,87
- Q1
JCR: 5,2
- Q1
SCIE
MIAR ICDS: 10,5
Artículo